Hvor skal festen holdes?

Uanset om det er konfirmationen, den runde fødselsdag eller brylluppet der fejres, skal festen være i top. Humøret skal være højt og omgivelserne perfekte. Men hvem skal lægge lokaler til de festlige lejligheder? Oftest er huset for småt, slottet for dyrt og forsamlingshuset for upersonligt.

Den grønne græsplæne er måske ikke umiddelbart med i overvejelserne, men med teltudlejning og et par kreative hænder, kan festen i baghaven blive den bedst tænkelige.

Gør festen personlig

Til din fest, er det dig, der skal være i centrum. Det er noget de færreste vil indrømme, men sådan er det altså. Det er muligt, hvis festen afholdes i baghaven! Her er det nemt at gøre festen til din egen, da du er i vante rammer. Ingen andre skal beslutte hvilke borddekorationer du vil gøre brug af- eller om der overhovedet skal være nogen. Du er heller ikke begrænset af restaurantens begrænsede menukort og kan selv vælge hvilken vin, øl eller drink du vil servere. Du bestemmer hvordan bordene skal stå og hvordan servietterne skal foldes. Det bliver din fest.

Nemt og billigt

Ofte kaster man mange penge efter en fest. Alt for mange. Måske er det på lokaler, underholdning eller noget helt tredje. Og hvorfor ikke spare ved at leje et telt, i stedet for at sætte begrænsning på antallet af drikkevarer eller undvære de hotdogs til natmad, som vi jo alle gerne vil sætte tænderne i. Det giver både glade maver og glade gæster. Ved leje af telt, er der måske råd i budgettet til de ting, man ellers måtte skære fra, det kunne fx. være en professionel bartender til festen.

Mulighederne er mange

Det er også muligt at leje gulv til teltet, så stilletterne ikke sidder fast i græsplænen. Det er altid rart med et fast underlag, specielt hvis det har regnet. Hvis festen fortsætter til langt ud på natten, kan man låne belysning i form af lyskæder. Nu bor vi jo i Danmark, hvor temperaturerne ikke altid er med os. Så når natten falder på eller hvis festen holdes udenfor sæson, kan man låne varmekilder. Telte kan desuden lejes i diverse størrelser. Der er ingen grænser for, hvor stor- eller lille din fest skal være.

Kun fantasien sætter grænser, når man lejer et telt og skaber en personlig fest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.