Giv hjemmet mere liv

Nogen synes, at deres hjem er kedeligt og mangler liv og personlighed, og det er de bestemt ikke ene om. Rigtig mange går rundt med præcis disse følelser af, at der mangler noget i deres hjem med hensyn til indretningen, så derfor er der herunder samlet en række ting, som er virkelig enkle, men som alligevel bare kan gøre en kæmpestor forskel i hjemmet, så det får mere liv og personlighed samtidig med, at det kan forholde sig stilrent. Alle har hver deres stil, så det er helt op til dig selv at tage stilling til hvilke ting, der ville kunne give lige netop dit hjem et helt nyt look. Hvis du synes at det lyder spændende med forandringer i hjemmet, men ikke lige har råd til det, så kan du eventuelt tage et sms lån, så dine drømme kan blive opfyldt, ligeså snart du har pengene til rådighed indenfor rigtig kort tid.

Planter

Potteplanter og gulvplanter er helt sikkert noget af det, der bringer allermest liv ind i et hjem. Den grønne farver skiller sig ud fra de ellers ensfarvede og matchende møbler. Planter bringer bogstaveligtalt liv ind i hjemmet, og så er det desuden også rigtig hyggeligt at passe dem og at kigge på dem. Planter og blomster kan placeres, hvor end man har lyst til – på spisebordet, i vindueskarmen, på sofabordet eller på et tomt rum i en reol.

Kunst

Kunst findes i uendelig mange forskellige former og farver, og man har uanede muligheder, når det kommer til at skulle tage stilling til hvad for noget kunst, der skal være i ens hjem. Det kan derfor være helt umuligt at tage en endelig beslutning, men heldigvis er der nogle simple steder, man kan starte. Først skal man tænke over, om man vil have kunst på væggene i form af malerier, eller om man hellere vil have kunst på en reol eller anden overflade i form af for eksempel en figur eller anden lille skulptur.

Det kan være fuldstændig uoverskueligt at bestemme sig for, hvad for et maleri man gerne vil have hængende på væggen. Man skal trods alt kigge på det hver dag, så det skal være noget, man kan holde ud at kigge på samtidig med, at det skal passe ind i huset. Faktisk er det en god idé at vælge et maleri, som er helt det modsatte af, hvordan resten af stilen i ens hus ser ud. Har man meget lette møbler uden for mange stærke farver, ser det rigtig godt ud, hvis man har et maleri med masser af stærke farver og et lidt mere ”kaotisk” motiv. Det bringer nemlig utrolig meget liv til hjemmet.

Lamper og stearinlys

Bare det at man har et hjem, der er godt oplyst, gør en virkelig stor forskel. Hjemmet føles straks langt mindre indelukket, så snart der er masser af vinduer, hvor sollyset kan strømme ind igennem. Også lamper og stearinlys kan være en hjælp her, samtidig med at det er hyggeligt med stearinlys især om aftenen og om vinteren. Stil dine stearinlys i en pæn lysestage for at bringe endnu mere kunst og udsmykning ind i dit hjem.

Få din egen personlighed ind i hjemmet

Har du en hobby eller yndlingsbeskæftigelse som at rejse, kan du med fordel bringe dette ind i dit hjem ved at stille for eksempel souvenirs fra rejser frem. Du kan også hænge billeder på væggen fra dine ferier med familien. Elsker du at tage billeder, kan du hænge dine egne billeder op på væggen. At fremstille sin hobby eller beskæftigelse på en stilrig måde kan give dit hjem et helt unikt look og en mængde personlighed, som ikke er til at finde i mange hjem. Dit hjem vil helt sikkert ikke komme til at ligne nogle andre hjem, for der er jo ingen andre end din husstand, som har dine billeder hængende på væggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.